hürriyet

6 Temmuz 2011 Çarşamba

çoğul bir yalnızlık ta tekil bir sevda olduk seninle aynı yürekte..

çoğul bir yalnızlık ta tekil bir sevda olduk seninle aynı yürekte..


Kolay değil kolay  değil kolay değil…………………………….. bilir  misin ne zor  tek başına hayat sensiz yaşabilmek kolay değil  kolay değil  sensiz  yaşabilmek çare değil çare değil  senden ayrıla bilmek kolay değil  kolay değil bir daha sevebilmek …… diyor ya Orhan  baba bir şarkısında

 inan  sevdam . yüreğimim kayıp yanı hiç kolay değil  seni sensiz  yaşamak  seni bunca severken senden bunca uzak olabilmek. Ruhlarımız  bir olmaya hazırken , aşk ateşinde yanan yüreklerimiz kül olmaya yaklaşmışken inan hiç kolay değilll  soğuk özlemini yorgan yapmak sensizliğin üstüne.  Yanmaya hazır  bir deniz var yüreklerimin rotasında ..aşkın  ateş  gibi akıyorrr  , özlemin buzulları titreten  soğuk yüzlü bir ölü gibi üşütüyor senli tüm hayallerimi .... seni özledikçe Yalnızlığım azalıyorrr   yalnızlığım  azaldıkca   sana ulaşan tüm denizler çoğalıyor sanki aramızdaki tüm mesafelere rağmen daraltıyorum küpeşteden kaparken sonsuz ufka akşam  güneşinin  selam verdiği zamanlarda .

ben ,
sen ,
deniz ,
umudun,
 hayalin,
özlemin,
 yüreğin
yüreğim
aramızdaki mesafeyi daraltan  öğle çok şey var .daha öncede söylemiştim ey yar  yarın kadar uzak olsakta  ölüm kadar yakınız birbirimize.kolay yinede sensizlik , yüreğin senken ,seni düşlemek, kolay değil bir denizi bir ucan bir uca yakıp sana gelmek...  zaten makbul olanda zor değil mi gül yüreklim eğer kolay olsaydı  herkes yaşamaz mıydı, bir yanı su bir yanı ateş bir çöl bir yani deniz bir yanı kavuşmak bir yanı ayrılık bir yanı hayal . bir yanı gerçek bir yanı özlem bir yanı düş bir sen  bir yanı ben  olan bu aşk denilen şeyi.  Yürek atışlarım Sıklaştı  yine..sensizliğin  sesi yankılarken yüreğimin denizlerinde ..yüreğimdeki zifiri karanlığı  del gelişinle umutsuz bir anımda umut yoll  denizcilere yol gösteren  yalnız bir deniz feneri gibi  aydınlat sensizliğin karanlığı düşmüş denizlerimi .
..

korsan sevdalar var  yüreğimin denizlerinde dolaşan senli düşlerimi yağmalayan . senli bir düşü bile çok gören bir yarın var umutlarımı topa tutan ,hayalerime borda edip köleleştiren yüreğimin senli denizlerinde yelken açan. Yağmalansada düşlerimiz topa tutulsa da umutlarımız ,borda edilip köle yapılsa da hayallerimiz biz seninle fraklı denizlerde aynı kara parçasını arayan kaşifler olmayı başardık gül yüreklim.
Hiçbir zaman aynı yolcu listelerinde geçmedi adlarımız.......

hayaldik seninle ,,,,,,,,,,,

gerçeğe namzet bir düşün içinde .fırtınalı  bir denizde yolunu kaybetmiş iki kaşifiz .. dev dalgala sarmış etrafımızı . karanlık sarmış yüreğimizin aşk alevinde aydınlanan yanlarını .. yinede karanlığın içinde fırtınalı bir denizde dev dalgaların içinden  geçerek  aynı hayalde olmayı başardık seninle .



ve bir bayram sabahı çocuğunun heyecanında  bulduk birbirimizi  düşlerle süslenmiş yüreklerimizin etrafında..

. geç kalmış bir zamanın , erken doğan gün ışığında ......

..Uzaktık birbirimizden ama aynı sevdanın içinde yaşadık çoğul bir yalnızlık ta tekil bir sevda olduk seninle aynı yürekte..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder