hürriyet

4 Nisan 2012 Çarşamba

Gözlerinin gölgesi hayallerimin üzerindeydi bu gece ..

Gözlerinin gölgesi hayallerimin üzerindeydi bu gece yine ..özlemini yüreğime zerk ederek , yanlızlığımın üstüne   yağmur gibi yağarak yeni açmaya çalışan güz çiçeklerine düşen kırağ gibi  ayrlığın gölgesi düştü sevdamınızn üzerine ..
Yüreğime  kaynar  yağmurlar yağdı  bugece .. sevdam kana kana su içti yandı kanadı ..  hasretinin yagmurundan  kaçtı .. yağmuru tanımaya çalışan masum çocuk  kaldı  bir saçak aldında gözlerine dalarak …
Bir tebbessümle baktım denizlerime .. yüzüme vuran dalgara aldrımadan .... yakamozlar belirti ansızın bulutlu bir gece de yagmur sonrası yıkanmış,temizlenmiş bir gökyüzü gibi aydınlandı yüreğim , tüm gölelerime bir gökkuşagı doğdu sanki   hayalin  karşımda durdu  güneş ısıcaklığında gül  tüm denizlerimi ısıtdı gülümsemen yağmur sonrası dünya tertemiz ve yeni görünür ya insanın gözlerine ..şimdi karanalık sensiz gecelerimde öle temiz görünüyor yüreğime ..
 Denizden daha mavi umutlar bırak gökyüzüne … tüm yanlızlığa sensizlin  inadına   kuyruksuz uçurtmalarımı azat ettim rüzgarlarla dans etsin diye  sevdanın damlacıkları iniyor yüreğimin yağmur kokusuna hasret çorak topraklarına  gözlerinin buğulu bakışlarından     aşkımızı sanki tüm yalanlardan riyakarlıkdan yıkamak istermirçesine indiler yüreğimin yüreğimin yağmur kokusuna hasret topraklarına . Mavi  denzilerimden  bir gri martı havalandı kanatlarını  çırptı uzaklara yüreğinin kayalıklarına   .. kanat çırpışları dalgalar üzerinde …bir birimiz için atan yürek atışlarımız gibiydi . gül yüreklim  yüreğime gül kokularını sunansın.. yüreğimin sahibi umut dolu bir tebessümünü esirgeme gecelerimden  . yaşama sevincim olsun
, sabrımı arttırsın , dayanma gücü versin versin ki seni sensiz yaşayabileyim …
 Aramızdaki mesafeye  sana duyduğum özleme yanzlığıma sensizliğe, bize  engel olan herşeye rağmen  seni cokkkk  seviviorum.. yağmurun toprağa düştüğü gibi düş düşlerime  denizlerin sahili sarması gibi sar kolarınla  sevdamızı .. ağlayalım yağmur yüklü bulutlarla bir kelebeğin çiceğe konmasına  bir bebeğin öpücüğündeki  masumluga , yeni açan bahar çiçeklerine, zamanı mekanı yüreğimizden  arındırıp sacaklım

2 yorum:

  1. Merhaba.

    Yazınız başlığı itibariyle çok dikkat çekiciydi ve ben o akışa sürüklenip geldim buraya kadar. Lakin birkaç yapıcı eleştirim olacak kabul ederseniz. Yazınıza büyük bir hevesle gelmiş bir okuyucu olarak, beni okumaktan yoran hatalarınızı dile getirmek istiyorum.

    1. Yazının ilk cümlesi siyah iken sonrası pembe. Ki benim blogum şekli itibariyle pembe olmasına rağmen ben dahi kullanmıyorum pembe rengi içeriklerde. Okuması yorucu ve zor çünkü. İdeali siyahtır.

    2. Kelimelerdeki yazım hatalarınız da okumada zorlayıcı bir unsur. Örnek olarak "yalnızlık" kelimesi... Bu yazıda "yanzlık" olarak yazılmış ya, hiç de olumlu bir etki bırakmıyor bu okuyanda.

    3. Noktalama işaretlerine dikkat edilmemiş pek. Virgüller ve noktalar en azından doğru kullanılmadığında yazı ne demek istiyor, cümle nerede bitip nerede başlıyor diye karışan okuyucu yazıyı okumamayı tercih ediyor.

    Cümlelerinizin gücünü bu hatalarla gölgelemeyin bence.

    Yeni yazılarınızda görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  2. söylediklerinizde haklısınız lakin ben yazılarımı yazdıktan sonra hiç kontrol etmiyorum orjinali nasıl ise o şekilde kalıyor sonradan okuyum düzeltiyim dediğim ise yazdım yazı başka bi yazıya dönüşüyor ve eski yazının duygularını yansıtmıyor baskalaşıyor o yuzden bırakıyorum

    YanıtlaSil