hürriyet

28 Mayıs 2012 Pazartesi

haydi aşıklar sık tutun yüreklerinizin saflarını., girmesin araya ayrılığın ayraçı



damla damla döküldü avuçlarıma sevdamı rehin bıraktığım denizler .yardan ayrı iken yar edindim ayrlığın yara değen yüzünü.gönlünün üzerindeki şemsiyeyi kapat ey yar  nadasa bıraktığın gönül bozkırların artık yeşersin ,denizler dökülürken avuçlarıma  yağmurdan sonraki bereket başak rengindeki naginatasını(naginata uzakdoğuda 1800  yılından sonra kulanılmaya baslayan kılıç uçulu mızrak) yüreğinin çöl kumları renginde  boyanmış  bozkırlarına.

Bordo denizlerimin semasında martılar mutluluk dansı ederken rüzgarla ,acıya yenik düşen gözyşalarını bırak umudun ağlarına.yüreğimin sarnıçları özlemine barınak olmuşken , gözlerine  yarenlik eden tüm hüzünleri  gönder taahütsüz yüreğime  ,ölüme gonca bir gül açılmayı beklerken ömrüm .

Sür gözlerinden  avuçlarına dökülen özlemini ve şükret yaradana  özleyecek bir aşkı yüreğine verdiği için .ALLAH sevgiyi her kulunun yüreğine sunar ancak aşkı sadece  sevdiği kullarının yüreğine bahşeder sevgili sakın unutma. aşk dört gözle beklemektir o gün gelmeceğini bile bile sevdiğini yağan yağmuru seyrderken pencerende..

*
haydi aşıklar sık tutun yüreklerinizin  saflarını., girmesin araya ayrılığın ayraçı . aşk tebessümden den ziyade gözyaşı ile arkadaş olmaktır .birazcık hüzne özlemin ateşine ,aşkın bekleyşine katlanamıyorsan  değidirme  hiç aşkın şarabına dudağını.Yüreğin aşkın nuruna savaş açmışken gözlerindeki bu karanalığa isyan niye .unutma ruhun aşkın nuruna  eriştiğinde  , son bulur karanlığın hükmü gözlerinde .üç şiddedindeki bir deniz gibi kıpır kıpır kalemim   .ve ,iç cebinde sakladığım ıslak kelimelerim  bir bir dökülüyor  aramızdaki uzaklığın yağmur görmeyen ama topraklarına.


 *
aşk beklemektir , aşk özlemektir , , aşk kavuşmaktır  aşk meftun olup can bulmaktır canana gittiğin yollarda.aşk cennete yürmektir günah şehrinden geçip ,aşk bengisuyu bulup , ölümü içmektir yarın dudağından ,senin biçilmiş ve dar gelen hayat denen elbiseyi soyunup ,aldığın ner nefeste ilmik ilmik başka bir ömür için biçilmiş elbiseyi yüreğine işlemektir.*



Tövbe edip tüm günahlarımı temize çekiyorum , taksiratlı bir aşktan  suçlu bulunmuşken yüreğim ,küfre sapan nefsimin önüne dikiyorum elif gibi aşkını*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder