hürriyet

9 Kasım 2012 Cuma

denizler yağar göğüsümdeki yangının üstüne.


AşkımIzın sınırsız denizinİN   kuşattığı bir ada bullalım

Yürekelerimizi sere serpe  serelim altın sarısı kumlara              

Bordo bir aşk  kuşatmışken  bizi

El sallayalım ufukta  görünen aşıklara


düşler ekiyorum  gece sürdüğün uykularına ,uykusuz gözlerimden .gül yüreğinden gül kokuları yolla   katransı gecelerimin  hicran düşen yanlarına .aydınlat  gözlerinin ışığı ile  gözlerimdeki karanlığı sevgili.

Yanlız seni yazmaya niyetlenen kalemine  gönder  sesindeki  aşk namelerini uzakta olsakta yan yana yüreklerimiz,  tüm denizlerim  çöle dönerken  biz düşlerin yağmur ormanlarında  dans ediyoruz yağmur perileri ile.

Hayallerini bordo denizlerimin üstüne savursam  iki aşkımın  özlemini hayalini birleştirsem  seni her hayal ettiğimde bordo denizlerimi özlesem , bordo denizlerimi her hayal ettiğimde seni özlesem.

Gördüğün her düş  seni benim gecelerime  getirse ve gördüğün ilk kişi ben olsam  gözlerini açtığında  güne ama sen benim gördğüm son kişi ol gözlerimi hayata kapadımda  sevgili.


uzak olmakta  güzel düşünce  şöyle  herşeye  herkese  özlemle  sevgiyle bakmak  senden birseyler aramak  herkeste , herseyde senden birseyler  bulmak herkesi ve herseyi sevmek sendeki aşkın ve özlemin hatrına ( YUNUS un sevelim sevilelim dünya  kimseye kalmaz  dediği sey bu olsa gerek bence sence?)

ne renk düşlerinin rengi benim düşlerim ve özlemlerim  kah mavi olur  kah bordo tıpkı yüreğimdeki denizler  gibi bazen mavi çalar   bazen  bordoya . sanarım insanın yüreği ne renk ise   özlemleri  düşleri  aşklarıda o renk oluyor  sahi senin yüreğin ne renk ? gül yürekli sevgili

yanlzığımın yangınlarında  büyür  yatağımdaki sensizlik tütün tiryaki dudaklar gibi  hayalinin sarıllışlarına sığınır dudaklarım  titrek donuşlarla aşkın gülleri açarken ellerimde  ,denizler yağar  göğüsümdeki yangının üstüne.


ehlileştir yüreğimde doludizgin koşan yılgı atlarını mavi çalan dokunuşlarınla ,yüreğimin bozkırlarını fethet   ehlşetirip dizginlediğin yılkılarımın   sırtında   şaha kalkarken  aşkın  satır sonlarımda .sana gelen  özlemlerimi hapset dudaklarında   ben geldiğimde  öpüşlerinle  değişmek için  dudaklarımızın buluşmasında  her gun yeni bakir özlemler doğuyor  yangın ormanlarımın zemininde aşkına göz kırpan.
. yüreğimdeki denizleri gör baktığın yerde dokunuşlarımda vakıf ol aşkın sırrına parmaklarım sokulunca  yüreğinin sığlığına.yalın ayak dolanrken özleminin sularında yüreğinin gül kokularını  gönder günüm uyanırken aşkına

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder