hürriyet

14 Şubat 2013 Perşembe

Hayat kadar kısa özlemlerim kadar uzun olsun aşkın


Hayat kadar kısa özlemlerim kadar uzun olsun aşkın
Ne  bir ürya gibi yalan olsun

Ne ölüm kadar gerçek olsun

Kaninat  gibi hergun genişleyim sonsuzlupun ötesine  geçsin aşkın
aşık olmak  yanlızlığa aşk_ı nameler yazmana sebeb olsada  aşkın denizine girmemezlik etme

Dilim başka söyler  , yüreğim başka, ellerim başka başka

Söylemleri  yazar  kelimelerin arkasına saklanıp.dudağımda nasırlaşan dualarım  kendimin bile unuttuğu.kim bilir  belki seninde  vardır  unutuğun nasırlaşan duaların  dudaklarında  ellerini semaya  kaldırıp   binlerce kez rahmet kapılarını çaldığın.

 İnsan çok çabuk unutuyor bazı şaşırıyorum  önemli sandığın seylerin zamanla  önemi yitirmesine  unutlmasına  sanrım zamanın da işi bu  unuturmak  ve önemsizleştrimek   hayatı.

Uutmadım ve önemi  kaybetmeyen iki şey vardı senden önce   biri fenerbahçe  diğeri  delis oldum deniz şimdi birde sen varsın  bu ikiliye katılan  ve üç silahşöleri oluşturan ey gönlümdeki kızıl gül, gül_ü RÜ

baş ucumda  duran öüm  göz  kırpsada her gece  gözlerini kaparken  hayata. Sen  ayak ucunda  nöbet tutan aşka gülümsemeyi unutma her sabah.

..

ey yüreğimdeki  kızıl gül  / ey gül-ü Rü
zaman unuturmak için dur durak bilmeden geçsede  hergün  kapından .beni önemsizleştirmek için  yüreğien hergun başka çirkinlikleri sokmaya çalışsada nefsinin ellerinden tuturak.sen sakın kanma zamanın hayat içindeki aldatmacalarına

Ve sakın unutma

Önceleri  bir fenerbahçe vardı sonra deniz oldu  fenerbahçeye yoldaşlık yapmak için katılan yüreğimde

birde sen varsın ikisine katılan yüreğimin borkızlarında yılgı atlarıma  gem vuran şimdi  üç sey var dünümde bugünümde  yarınımda  hayallerimde  gerçeğimde  dualarımda  .

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder