hürriyet

30 Haziran 2012 Cumartesi

Aynı gecenin iki ayrı yakasında batarken karanlığa güneş doğardı çırıl çıplak özleminin üstüne .


Aynı gecenin iki ayrı yakasında batarken karanlığa  güneş doğardı çırıl çıplak özleminin üstüne  .
Yorgun kavuşmalar  biriktirdim  gelişlerime , senli bir hayalin hesabını kapatırken  geceyle . hırcın denizler birikir gözlerimin  kara bulutlarında , ateşli tutkularımın ıslak  elllerini tutuyorum, dudakların yakarken ruhumu. Baze  esen rüzgâra senli bir şiirin sözlerini iliştiriyorum .yüreğimdeki denizler alev alıp .. yıldızların  kandil olup yanıdğı gecelerde. Yokluğunun  düşlerine yazılmış bir aşk mektubu düşer  düşsüzlüğüme .

her kavuşmamız ayrılık olup dönerken yüreklerimize ,  bayram sabahı çocuklarının   bırakırım avuç içlerine . Sessiz ayinlere katıldıkça yüreğim ,ayrılıklarda selamlaşmayı bekler ruhlarımız .
denizlerimn gün doğumlarında demler ayrılığı ,birikir  özlemin senden uzak bir sahilde ,

gül yüreğinden uzakta kalınca yüreğim , yaşanmamış bir aşkıın gölgesi  düştü aşıkmızın üstune bedeninnden uzakta yosun tudarken bedenim .emaya çıkan dualarımın söyleyecek sözleri vardı. Telaşlı vedaları  dokunur oldu yüreğime daja sana  kavuşmayı sindirememişkenayrılığın kapıları açılır oldu el salalyışlarının , yüreğim yüreğine dokunmadan  , yüreğien sorular sorulmadan cevapsız , cevapları bulmadan hep aynı royata seyreden ama limanına ulaşamayan bir gemiden farkısız olur tenine susamış bedenim  ,
aylığın mekanında , özleminin mutluğunu yaşarken . Senli limanlara yanaşacak gemilerim , hayalinin kertesinde   başlayacak her demir alışım ve gzölerinin buğusunda sonlacak . sonra, sana biriken  tüm  aşk sözcüklerimi   yüreğine fısıldayacağım .
Gözlerindeki huzurlu  limanlara bu gece sevda gemilerim demir atacak . Bu gece yüeğine vurduğun tüm kilitlerini aç korsan yüreğim yağmalasın yüreğinin ganimetlerini .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder